Login

XLDESKTOP Werken in de Cloud met XLDesktop.XLDesktop, uw werkplek in de cloud

Met XLDesktop werkt u in de cloud, u bent met deze oplossing flexibel en niet gebonden aan 1 locatie. U kunt inloggen vanaf elke locatie en werken alsof u op kantoor bent. Wij leveren XLDesktop inclusief Office 2013 en kan uitstekend gecombineerd worden met XLOffice. Tevens staan onze support medewerkers 24/7 voor u klaar.

Login Portal

Via de login portal krijgt u toegang tot uw XLDesktop. Deze portal is vanaf elke locatie te bereiken met uw computer en tablet. Ook thin clients behoren tot de mogelijkheden.

Vertrouwde desktop

Uw desktop zal vertrouwd aanvoelen, wij zorgen voor de juiste applicaties zodat u meteen aan het werk kunt.

Standaard Outlook

Outlook behoort tot de lijst met VIP applicaties. Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder en dat is dan ook de reden dat wij deze alvast hebben geinstalleerd.

Vrijheid

U kunt overal werken, de enige vereiste is een internet verbinding. Dat noemen wij vrijheid.

 

 Wij informeren u graag over onze mogelijkheden

Iedere situatie is anders en moet ook afzonderlijk worden bekeken. Wij kunnen u ook zonder een gesprek XLDesktop aanbieden maar de kans is dan groot dat er niet aan bepaalde wensen en eissen is gedacht. Wij gaan liever voor een passende oplossing en denken met u mee naar de toekomst.

 

Wij gaan het gesprek graag met u aan.

 

Contact

wij staan voor u klaar

Alex Knobbe Technisch Directeur

Uiteraard sta ik voor u klaar bij uw technische vragen en biedt ik u de juiste ondersteuning bij het behalen van uw doelstellingen.

Bas Wilhelm Commercieel Directeur

Heeft u een vraag over onze producten en wilt u graag weten wat de juiste combinatie is voor uw organisatie? Ik sta voor u klaar.