Login

XLshare Veilig delen en opslaan van uw bestanden met XLShare.XLShare, veilig delen van uw data

XL Share is een veilige en flexibele cloud oplossing voor het synchroniseren en delen van bestanden in de private cloud. Alle bestanden binnen uw organisatie zijn beschikbaar op een centrale locatie via elke device (pc, laptop, tablet en smartphone). De cloud software is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te implementeren.

Login Scherm

Het gebruik van XL Share is zeer eenvoudig. Na het inloggen heeft u alle mogelijkheden tot uw beschikking.

Bestanden

Vanuit bestanden beheer kunt u makkelijk uw bestanden en mappen delen met anderen binnen en buiten uw organisatie.

Gebruikers beheer

Het beheren van gebruikers is zeer eenvoudig, u bepaald de rechten die een gebruiker heeft en kunt tevens groepen maken voor verschillende afdelingen. Ook hiervan kunt u de rechten bepalen.

Configuratie beheer

Het configureren van XLShare is reeds voor u gedaan, toch heeft u zelf de mogelijkheid hier de nodig aanpassingen uit te voeren.

 

 Totale controle over uw bestanden

XLShare geeft u als ICT manager of beheerder controle over de bestanden die door uw medewerkers worden gedeeld en gesynchroniseerd in de cloud. Er is een uitgebreide provisioning API beschikbaar voor het eenvoudig uitrollen van nieuwe gebruikers, maar ook extensieve logging over het gebruik van de bestanden. Naast bestand encryptie op schijf bestaat er ook de mogelijkheid om op bestandsniveau een firewall toe te voegen (File firewall). Daarnaast draait er op de server een actieve virusscanner, die de bestanden die via XLShare worden gedeeld controleert op bekende virussen.

klanten xlshare!

wij staan voor u klaar

Alex Knobbe Technisch Directeur

Uiteraard sta ik voor u klaar bij uw technische vragen en biedt ik u de juiste ondersteuning bij het behalen van uw doelstellingen.

Bas Wilhelm Commercieel Directeur

Heeft u een vraag over onze producten en wilt u graag weten wat de juiste combinatie is voor uw organisatie? Ik sta voor u klaar.