Login

XLspamfilter Hoezo Spam en Virussen?XLSpamfilter, vriendelijk in beheer en krachtig tegen spam

Wij werken altijd aan de juiste balans tussen kracht en flexibiliteit. Spam is een grote ergenis bij bedrijven en het verwijderen kost vaak veel tijd. Een goede spamfilter is daarom ook gewenst. Wij bieden niet alleen de kracht aan om de spam tegen te houden maar geven u ook de tool om zelf de instellingen te beheren. Vanaf nu beheert u uw eigen Whitelist en wordt u dagelijks geinformeerd middels een Quarantine email.

Domein beheer

Binnen de portal heeft u de mogelijkheid om alle domein instellingen aan te passen aan uw wensen. Zo kunt u zelf bepalen op welke server de email afgeleverd moet worden.

Spam overzichten

De tegengehouden spam is middels een filter te zien, u kunt de inhoud bekijken en zelf eventueel alsnog vrijgeven om deze vervolgens te ontvangen.

Komt de email wel aan?

In de tracing pagina kunt u uw email verkeer terug vinden, hier kunt u zien of de email is afgeleverd op uw mailserver.

Hoeveel spam krijg ik binnen?

Wilt u graag een oerzicht van de tegengehouden spam, of juist zien hoeveel goede email is doorgelaten? Dat kan in de Reports scherm.

 

 Waarom is XLSpamfilter de beste oplossing

XLSpamfilter is opgezet in een cluster met 2 load balancers en 4 spamfilter servers. Met deze opzet kunnen wij bij meer email load direct schakelen en extra spamfilters inzetten, tevens heeft u de garantie dat uw email altijd verwerkt wordt.

XLSpamfilter staat voor een kwaliteits dienst die met iedere organisatie mee kan groeien zonder dat u als klant voortdurend aanpassingen voor hoeft te doen.

 

 

 Wij informeren u graag over onze mogelijkheden

Er zijn vele mogelijkheden op de markt om u te voorzien van Anti-Spam oplossingen. Bij ons gaat u niet enkel voor de juiste Anti-Spam oplossing maar kiest u tevens voor de juiste service en expertise. Onze spamfilter werkt met de meest betrouwbare blacklists en is uitermate vriendelijk in gebruik.

 

Wij gaan het gesprek graag met u aan.

 

Contact

klanten xlspamfilter!

wij staan voor u klaar

Alex Knobbe Technisch Directeur

Uiteraard sta ik voor u klaar bij uw technische vragen en biedt ik u de juiste ondersteuning bij het behalen van uw doelstellingen.

Bas Wilhelm Commercieel Directeur

Heeft u een vraag over onze producten en wilt u graag weten wat de juiste combinatie is voor uw organisatie? Ik sta voor u klaar.